dijous, 27 de novembre del 2014

ELS BOSCOS EMBRUIXATS DE VILADRAU

El Castanyer de les Nou Branques

Als peus de les muntanyes del Montseny hi ha el poble de Viladrau, un poble envoltat de grans extensions de boscos i regat per nombroses fonts d'aigua pura i freda.
Els boscos del Montseny són espessos i extensos. Una gran varietat d’arbres configuren un tapís que canvia de color amb el pas de les estacions, però que sempre, en tot moment, ens captiva amb una sensació de boscos encantats; de boscos habitats pels donyets i per les bruixes.
Alguns arbres del Montseny són grans i vells, molt vells. Els castanyers en són un exemple. Amagats en indrets ombrívols observen tot el que passa al seu voltant, el tràfec dels animals del bosc, dels recollidors de castanyes, d’excursionistes i de caçadors, que també n’hi ha per aquestes terres.
El Castanyer de les Nou Branques –encara que ja no té les nou que el seu nom fa pensar continua anomenant-se així- porta molts centenars d’anys per aquestes terres i coneix la seua història, els seus habitants i, sobretot, els éssers màgics que habiten aquestes muntanyes.
Aquesta ruta ens fa disfrutar dels paisatges i dels boscos que en un dia plujós com el de hui ens introdueix en aquest món d’encanteris.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada