divendres, 14 d’agost del 2009

EL REFUGI D'ESTAON A PROVA

Per encetar aquesta secció presente la valoració del Refugi d'Estaon, un agradable alberg municipal que es troba a la població d'Estaon, dins de la comarca catalana del Pallars Sobirà.
Accés: es pot accedir en cotxe fins a 100m del refugi.
Situació: en població, el GR 11 passa per la porta.
Entorn: Boscos de pins, prats i boscos de ribera.
Instal·lacions: molt bones.
Atenció: excel·lent
Preu: bé (al voltant dels 30 euros M/P)
Qualitat dels serveis:Bona
Servei de cuina: molt bo
Observacions: La conservació del GR 11 és molt deficient en aquest tram, les marques fa molt de temps que no es pinten i el sender ha desaparegut amagat baix dels matolls)

Aquesta secció té com objectiu donar referències sobre alguns dels serveis i productes que la gent que practiquem el muntanysme alguna vegada hem utlitzat o pensem utiltzar. JO NO TINC CAP INTERÉS ni econòmic ni de ningun altre tipus ni trac cap benefici a l'hora de valorar-los però crec que pot ser útil per a tots nosaltres.
D'altra banda, les valoracions sempre tenen un caire de subjectivitat. Potser que el que jo considere bo no ho siga per a un altra persona i a l'inrevés. També hem de tenir en compte, en el cas dels refugis per ejemple, que qualsevol refugi el podem trobar uns dies buit, altres ple de gom a gom i això pot modificar la forma en que som atessos i, òbviament la valoració.
Per tant, les valoracions son orientatives i pense que ens poden ajudar a l'hora de pendre una decisió en un moment de dubtes.
Només cal dir que si voleu fer algun comentari o no esteu d'acord amb les valoracions que podeu fer comentaris al respecte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada