dissabte, 6 d’agost de 2011

DE MEMMINGEM A TRIESTE (II)Etapa 4, de Mösern a WeerbergEs tracta d'una etapa, en teoria, senzilla i pràcticament en descens, però només en la teoria. En la baixada de Seefeld cap a Innsbruck trobem una sèrie d'obstacles com a prohibicions al trànsit de bicicletes i un fort descens (pendents d'un 16%) en una carretera saturada de vehicles i amb pudor de frens força gastats.
Després ja ens trobem en una llarga baixada a la vora del riu Inn, passant per Innsbruck enmig d'un sol sense pietat, per acabar la jornada en una dura pujada de 3km i en desnivells que superen en 10%.

Etapa 5, de Weerberg a Neuskirchen.

Una jornada còmoda de pujada suau encara que sostinguda fins a Zell am Ziller. La ruta està molt transitada de ciclistes de totes les edats (o millor dit de gent gran). Una encertada decisió ens evitarà el difícil i dur ascens del Gerlospass, en la població de Zell am Ziller agafem l'autobús que ens pujarà tot el port, no obstant això en la jornada de hui em fet 58km. Aquesta decisió ens ha lliurat, també, d'una forta tempesta que ha començat només arribar a l'hotel.

Etapa 6, Neuskirchen Zell am See.

Jornada plujosa i nuvolosa que ens ha impedit vore el magnífic paisatge que mostra la vall. La muntanya més alta d'Àustria, les glaceres i les parets de roca han quedat amagats darrere dels núvols. No obstant això, el paisatge és molt agradable.
Eixint de Mosern


Camí de Zell am Ziller


Zell am Ziller


Gerlospass


La vall de NeukirchenLa pluja camí de Zeel am See


FototuristaRefugi imprevist


A la recerca de l'hospedatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada