dilluns, 1 d’agost de 2011

DE MEMMINGEN A TRIESTE EN BICICLETA (I)

1a ETAPA: Aeroport de Memmingen - Nesselwang (76 km)El desconcert del primer dia en qualsevol d'un viatge d'aquest tipus és d'una gran intensitat. Els senyals són nous -ens hem d'aturar a cada instant a mirar el mapa-, i la llengua és molt diferent, no entenem res de res. És per això que el primer dia és una barreja d'estrès i d'incertesa. No obstant això, hem gaudit d'un dia excel·lent, amb una temperatura freda però sense pluja.
2a ETAPA: Nesselwang - Reutte (53 km)Una magnífica etapa entre prats, boscos, llacs i els castells de Baviera (Neuschwanstein), finalitzada amb una llarga baixada fins a Reutte.
3a ETAPA: Reutte - Mösern (51 km)
Trajecte molt muntanyenc per la vall d'Ehrwald, entre el massís del Zugpitze i l'Hochplattig, entre boscos d'avets i les magnífiques parets de les muntanyes. Per a rematar la jornada una dura ascensió al poble de Mösern.
Muntage de les bicicletes a l'aeroport de Memmingen (Alemanya)
Arrossegant la bici

El camí pel mig d'un prat

La grandiositat del verd
Entrada a Àustria
Després de Reutte
Zugspitze, la muntanya més alta d'Alemanya
Vall d'Ehrwald
Llarg descens per la Vall d'Ehrwald


1 comentari:

  1. Sense dubte, fas bona feina apuntant tot el recorregut ja que de ben segur (a banda de fer-nos "goleta") et servirà per a reviure'l més d'una vegada... bon viatge pels camins!

    ResponElimina