divendres, 12 d’octubre del 2012

DE L'ALT EMPORDÀ AL BAIX VINALOPÓ

Ja queden arrere els dies de viure a l'Alt Empordà, Ara toca el Baix Vinalopó, al sud del País Valencià, la meua terra, la de sempre. Però, aquí també és possible fer turisme esportiu i d'això us deixe una mostra. Una ruta en bicicleta que vaig fer l'altre dia pel parc natural del Fondo. Un parc que a banda de les discussions sobre a quina població pertany és un complet desconegut dels crevillentins i els elxans.
El parc natural del Fondo és un indret de vida salvatge, on viuen un bon grapat d'ocells i d'altres animals com ara rèptils i mamífers. També ens ofereix una gran quantitat de paisatges únics a tota Europa: palmerars, saladars i joncars. Molt lligats tots tres a la indústria tradicional de la comarca: les palmes, el sabó i les estores.

















2 comentaris:

  1. Benvingut de nou a "casa" Nacho i, ho fas amb aquestes espectaculars fotografíes, d'aquest oblidad paratge. Tens raó en dir que per als crevillentins ens és un indret desconegut. A vorer si entre tots podem alçar-lo allà on deuría haver estat: al cor de la nostra gent.
    Salutacions.

    ResponElimina