dimarts, 22 de maig del 2012

DIMARTS I BO (2), el "Plan B"


L'aproximació a les muntanyes no sempre és fàcil ni curta. Moltes vegades fem molts quilòmetres per accedir al peu del cim, d'altres el mal temps no ens deixa afrontar amb èxit l'ascensió que portem tota la setmana planificant. Aleshores, és el moment d'utilitzar el Plan B.
Des de fa uns dies, hui era el dia perfecte. Un sol esplendorós havia de lluir tota la jornada. El cap de setmana havia deixat el Pirineu emblanquinat de neu. Potser, l'última nevada de la temporada si tenim en compte que és finals de maig. El pla era perfecte, volia pujar el Puigmal i a més un dimarts, quan no hi ha aglomeracions de turistes ni senderistes. Podia gaudir de la muntanya per a mi sols.
Tanmateix, les prediccions no han encertat, el dia ha seguit tan plujós com els darrers dies. Només em queda posar en marxa el Plan B, que consisteix en fer turisme. Així és que hui he tingut l'oportunitat de visitar la zona volcànica de la Garrotxa: els seus volcans, els pobles i els seus boscos. He visitat Besalú, Banyoles, Santa Pau, el volcà de Santa Margarida i la Fageda d'en Jordà.

Besalú

 Panoràmica de Besalú

 Pont Medieval de Besalú

Estany de Banyoles

 Estany de Banyoles

 Laberint medieval de Santa Pau

 Carrerons de Santa Pau

 Accés per a vianants a Santa Pau

 Panoràmica de Santa Pau

 Paisatge de la Garrotxa

 Bosc del volcà de Santa Margarida

 El Pirineu emblanquinat

 Ermita de Santa Margarida

 Castanyer

 Fageda d'en Jordà

  Fageda d'en Jordà

  Fageda d'en Jordà

  Fageda d'en Jordà

  Fageda d'en Jordà

  Fageda d'en Jordà

  Fageda d'en Jordà

 Fageda d'en Jordà

1 comentari: